Ferieplan for skolerne og lukkedage i SFO og klub

Oversigt over skolernes ferie samt lukkedage i SFO og klub.

Luk alle
Åben alle

Første skoledag
Mandag den 9. august 2021.

Efterårsferie
Lørdag den 16. oktober til og med søndag den 24. oktober 2021. Dagtilbud, SFO og klub er åben.

Juleferie
Lørdag den 18. december 2021 til og med søndag den 2. januar 2022.
Lukkedag i dagtilbud, SFO og klub fra torsdag den 23. december til og med fredag den 31. december 2021. Der er tilbud om alternativ pasning for dagtilbuds- og SFO-børn i Børnehuset Rosenkilden fra den 23.-31. december. Tilmelding sker et par måneder før lukkedagen(e) på AULA (dagtilbud) eller i SFO’en.

Vinterferie
Lørdag den 12. februar til og med søndag den 19. februar 2022. Dagtilbud, SFO og klub er åben.

Påskeferie
Lørdag den 9. april til og med mandag den 18. april 2022.
Lukkedag i dagtilbud, SFO og klub fra mandag den 11. april til og med onsdag den 13. april 2022. Der er tilbud om alternativ pasning for dagtilbuds- og SFO-børn i Børnehuset Rosenkilden. Tilmelding sker et par måneder før lukkedagen(e) på AULA (dagtilbud) eller i SFO’en.

Store Bededag
Fredag den 13. maj 2022.

Kristi Himmelfartsferie
Torsdag den 26. maj til og med søndag den 29. maj 2022.

Pinseferie
Lørdag den 4. juni til og med mandag den 6. juni 2022.

Sommerferie
Skolerne holder sommerferie fra lørdag den 25. juni til søndag den 7. august 2022.
SFO’erne og klubberne holder lukket fra mandag den 11. juli til og med fredag den 29. juli (uge 28-29-30). I denne periode vil der være Sommercamp for SFO-børn på Villa Fem.

Første skoledag
Mandag den 8. august 2022.

Efterårsferie
Lørdag den 15. oktober til og med søndag den 23. oktober 2022. Dagtilbud, SFO og klub er åben.

Juleferie
Onsdag den 21. december 2022 til og med mandag den 2. januar 2023. Lukkedage i dagtilbud, SFO og klub fra torsdag den 22. december til og med fredag den 30. december 2022. Der vil være alternativ pasning for SFO-børn i Børnehuset Rosenkilden den 22., 23., 27., 28., 29. og 30. december 2022. Den 21. december vil den alternative pasning for SFO-børnene før jul blive planlagt i samarbejde med skolerne.

Vinterferie
Lørdag den 11. februar til og med søndag den 19. februar 2023. Dagtilbud, SFO og klub er åben.

Påskeferie
Lørdag den 1. april til og med mandag den 10. april 2023. Lukkedage i dagtilbud, SFO og klub fra mandag den 3. april til og med onsdag den 5. april 2023. Der er tilbud om alternativ pasning for dagtilbuds- og SFO-børn i Børnehuset Rosenkilden. Tilmelding sker et par måneder før lukkedagen(e) på AULA (dagtilbud) eller i SFO’en.

Store Bededag
Fredag den 5. maj 2023.

Kristi Himmelfartsferie
Torsdag den 18. maj til og med søndag den 21. maj 2023.

Pinseferie
Lørdag den 27. maj til og med mandag den 29. maj 2023.

Mandag den 5. juni 2023.

Sommerferie
Skolerne holder sommerferie fra lørdag den 24. juni 2023.

Mandag den 14. august.

Efterårsferie
Lørdag den 14. oktober-søndag den 22. oktober.

Juleferie
Onsdag den 20. december-tirsdag den 2. januar.
Der er lukkedage i dagtilbud, SFO og klub den 21., 22. 27., 28., 29 december samt 2. januar. Der vil være alternativ pasning for dagtilbuds- og SFO-børn i Børnehuset Rosenkilden. Der er ikke alternativ pasning for klubbørn.

Vinterferie
Lørdag den 10. februar-søndag den 18. februar.

Påskeferie
Lørdag den 23. marts-mandag den 1. april.
Der er lukkedage i dagtilbud, SFO og klub de tre dage før påske den 25.-27. marts. Der vil være alternativ pasning for dagtilbuds- og SFO-børn i Børnehuset Rosenkilden. Der er ikke alternativ pasning for klubbørn.

Store bededag
Fredag den 26. april-søndag den 28. april.

Kr. Himmelfartsferie
Torsdag den 9. maj-søndag den 12. maj.
Der er lukkedag i dagtilbud, SFO og klub fredag efter Kr. Himmelfartsdag den 10. maj 2024. Der vil være alternativ pasning for dagtilbuds- og SFO-børn i Børnehuset Rosenkilden. Der er ikke alternativ pasning for klubbørn.

Pinseferie
Lørdag den 18. maj-mandag den 20. maj.

Torsdag den 5. juni.
Grundlovsdag er en lukkedag i SFO og klub. Der vil ikke være alternativ pasning.

Sommerferie
Skolerne holder sommerferie fra lørdag den 29. juni.

Tirsdag den 13. august.

Efterårsferie
Lørdag den 12. oktober-søndag den 20. oktober.

Juleferie
Fredag den 20. december-onsdag den 2. januar.
Der er lukkedage i dagtilbud, SFO og klub 21., 22. 27., 28., 29 december samt 2. januar. Der vil være alternativ pasning for dagtilbuds- og SFO-børn i Børnehuset Rosenkilden. Der er ikke alternativ pasning for klubbørn.

Vinterferie
Lørdag den 8. februar-søndag den 16. februar.

Påskeferie
Lørdag den 12. april-mandag den 21. april.
Der er lukkedage i dagtilbud, SFO og klub de tre dage før påske den 14.-16. april. Der vil være alternativ pasning for dagtilbuds- og SFO-børn i Børnehuset Rosenkilden. Der er ikke alternativ pasning for klubbørn.

Store bededag
Fredag den 16. maj-søndag den 18. maj.

Kristi Himmelfartsferie
Torsdag den 29. maj-søndag den 1. juni.
Der er lukkedag i dagtilbud, SFO og klub fredag efter Kr. Himmelfartsdag den 30. maj 2025. Der vil være alternativ pasning for dagtilbuds- og SFO-børn i Børnehuset Rosenkilden. Der er ikke alternativ pasning for klubbørn.

Torsdag den 5. juni.

Pinseferie
Lørdag den 7. juni-mandag den 9. juni.

Sommerferie
Skolerne holder sommerferie fra lørdag den 28. juni.

Når SFO og klub holder lukket i tre uger i sommerferien, tilbydes SFO-børnene i stedet at deltage på Sommercamp. Campen bliver afholdt i klubben Villa Fem, Borgmester P. Christensens Vej 4 i Helsingør.

I sommercampen deltager SFO-børn fra alle kommunens skoler. Der er fokus på udeliv, leg og bevægelse. Programmet skifter fra år til år, og børnene får blandt andet mulighed for at afprøve løbehjul og BMX-cykler i Multiparken og mange andre sjove aktiviteter.

Det er personale fra kommunens SFO’er, der afholder sommercampen. Tilmelding til sommercampen sker i februar/marts måned og bliver udmeldt via Aula.

Center for Dagtilbud, Skoler, Fritid og Idræt