Kulturtilbud

Oplev det summende liv med masser af begivenheder til Kulturnatten. 

Kulturnatten finder sted den sidste fredag i september i Helsingør og Espergærde - og en uge før i Hornbæk og Tikøb.

Læs mere om Kulturnatten

Flynderupgårdmuseet byder i efterårsferien på hyggelige timer med kartoffelopgravning som i gamle dage - for hele familien. I marken vender den gamle kartoffeloptager-maskine jorden, så de opgravede kartofler kan samles op.

På gården kan du også presse æblemost af friske æbler, lave kastanjedyr, kværne mel og valse havre og stege pandekager over grill.

Flynderupgårdmuseet ligger på Agnetevej 9, 3060 Espergærde.

Læs mere om Flynderupgård

Læs mere om kartoffelferie som i gamle dage

Uge 31 i Hornbæk er ugen for sjove og spændende oplevelser inden for sport, sundhed og velvære. Programmet er spækket med et væld af aktiviteter.

Aktivitetsugen 'Uge 31' er for alle, som gerne vil være aktive sammen med familie, venner og andre sportsinteresserede - i fantastiske omgivelser.

Læs mere om Hornbæk i uge 31

Hvert år summer Kulturhavn Kronborg af liv til den årlige kapsejlads Øresund på Langs.

Øresund på Langs er en ny tradition med kun få år på bagen, men er allerede nu ved at markere sig som en vigtig begivenhed i Kulturhavnen og i formidlingen af Danmarks maritime kulturarv.

Øresund på Langs er en kapsejlads for historiske træskibe arrangeret af den maritime bevaringsforening Maritimt Værksted Hal 16.

Læs mere om Øresund på Langs

Første udgave af Helsingørs nye og anderledes motionsløb ”Har du set det?” fandt sted lørdag d. 25. maj 2024. Det var en festlig dag med sightseeing i Helsingørs hyggelige by- og boligområder, hvor kunst, kultur og natur blev udforsket undervejs. 

Mange af kommunens foreninger, virksomheder, kulturinstitutioner og boligafdelinger var med til at støtte op med aktiviteter på ruten, så alle deltagere fik en fantastisk oplevelse.

Kulturhus Nordvest på Abildgaardsvej dannede ramme om løbet med start- og målområde.

Har du set det? vender tilbage i 2025. 

Læs mere på www.hardusetdet.dk

Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: po@helsingor.dk