Work in Denmark

Nem adgang til højt kvalificeret udenlandsk arbejdskraft.

Har du svært ved at finde den rigtige medarbejder inden for Danmarks grænser, kan udenlandsk arbejdskraft være svaret. Jobcentret kan hjælpe dig med at rekruttere arbejdskraft fra hele EU, samt fra Norge, Island, Liechtenstein og Schweiz via Workindenmark. På www.workindenmark.dk kan du annoncere direkte eller søge blandt tusindvis af udenlandske cv’er. Her kan du også finde information om de regler og vilkår, som din virksomhed skal være opmærksom på ved annoncering i de enkelte lande.

Luk alle
Åben alle

Nem adgang til tusindvis af udenlandske jobsøgende.

Et lille privat firma med et marked i Norge har brug for en agent i Norge. Gennem www.workindenmark.dk lykkes det firmaet at finde en ledig nordmand i Danmark, som kan stå for kontakten til de norske kunder.

Sådan gør du

Inden du kontakter jobcentret, kan du med fordel udarbejde et forslag til en jobbeskrivelse med bl.a.: Primære opgaver og ansvarsområder i jobbet, krav til faglige og personlige kompetencer, samt information om arbejdstid, ønsket tiltrædelsestidspunkt, aflønning, varighed, mulighed for bolig og andre relevante oplysninger om arbejdsvilkår og virksomheden. Husk at skrive jobbeskrivelsen på engelsk og evt. et andet relevant sprog. Du har også mulighed for at kontakte workindenmark direkte eller selv opslå jobannoncer på: www.workindenmark.dk

Se også faktaark om

Rekruttering

Jobnet for arbejdsgivere

 

 

 

Printervenlig version

Work in Denmark

 

Center for Job, Borgerservice og Teknologi

Birkedalsvej 27
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: jbt@helsingor.dk