Virksomhedsguiden

Én samlet indgang til hjælp og vejledning om start, drift og udvikling af din virksomhed.

Virksomhedsguiden er én samlet indgang til hjælp og vejledning om start, drift og udvikling af din virksomhed. Virksomhedsguiden skal gøre det nemmere for iværksættere og virksomheder at få konkret hjælp samt at navigere i love og regler.

Digital vejledning og tilbud

På Virksomhedsguiden får du digital vejledning og overblik over bl.a. events og netværk i dit lokalområde, hvad enten du er iværksætter eller en mindre eller mellemstor virksomhed.

Med den digitale vejledning behøver du kun at kigge ét sted, når du skal finde svar på spørgsmål om din virksomhed, hvad enten det drejer sig om finansiering, forretningsudvikling eller markedsføring. Virksomhedsguiden udarbejder også løbende temaer målrettet bestemte virksomhedsgrupper eller emner fx iværksættere og online salg, så du nemmere kan finde det, du har brug for.

Hvis du har brug for personlig hjælp eller sparring, så går også til virksomhedsguiden. I virksomhedsguiden er der målrettede tilbud, som udbydes på tværs af den offentlige erhvervsfremmeindsats – lige fra den lokale erhvervsservice til statens ordninger.

Gå til Virksomhedsguiden

One Stop Erhverv

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: onestop@helsingor.dk