Seniorliv

Stort tillykke til et nyt hold sosu-elever

Der var bobler i høje glas, gaver og lykønskninger, da et nyt hold færdiguddannede sosu-elever den 11. november blev fejret i kantinen på rådhuset.

- Det er en stor dag for jer. Vi fejrer, at I er færdige med jeres uddannelse - og I er SÅ ønskede ude i arbejdslivet, sagde uddannelseskoordinator Charlotte Romlund Lach i sin tale til de nyuddannede.

Der var i alt inviteret 21 nyuddannede til receptionen på rådhuset, men mange kunne ikke deltage, fordi de allerede er i fuld gang med arbejdslivet.

Alle de tilstedeværende havde også fået job, de fleste af dem i hjemmeplejen og på plejehjem i Helsingør Kommune.

Tillykke til Helsingør Kommune

Flere plejehjemsledere glæder sig på kommunens intranet over, at de fleste af de nyuddannede bliver i kommunen.

- Stort tillykke - og dejligt, at de fleste af jer bliver i Helsingør Kommune og bidrager til, at borgerne her oplever en god pleje, behandling og omsorg, skriver Helle Lund, leder af Plejehjemmet Falkenberg.

- Tillykke til Helsingør Kommune med sådan en håndfuld velkvalificerede medarbejdere! skriver Nanna Willerslev, leder af Plejehjemmet Grønnehaven.

En del af de nyuddannede stillede op til fotografering. Fra venstre er det Asta Kruse, Polina Tsocheva, Jackline Lafrenz, Anna Christine Kobbernagel, Amal El-Zayat Jørgensen og Camilla Topp Mathiesen.

Følg med i de seneste nyheder

Hold dig opdateret på de seneste nyheder fra Helsingør