Seniorliv

Methe sagde farvel til HRT med manér

Det er et kendt ansigt, både internt på Helsingør Rehabiliterings- og Træningscenter (HRT) og udadtil, som har forladt sit job for at gå på pension. Methe Riiskjær har været administrativ medarbejder på HRT i 12 år og haft mange forskellige arbejdsopgaver. Bl.a. har hun siddet i receptionen og vist mange besøgende til rette.

- Går man rundt i huset, så kender alle Methe Riiskjær. Det er hende, der ved alt, sagde HRT’s leder, Pia Hansen, bl.a. i sin afskedstale.

Methe Riiskjær valgte at gå på pension på sin 67 års fødselsdag den 27. maj. Og hun tog afsked med manér. Grundet forsamlingsloftet var der arrangeret hele tre afskedsreceptioner, så der var plads til alle de kolleger, samarbejdspartnere, familiemedlemmer og venner, som ønskede at sige farvel. At mange kiggede forbi, vidnede gavebordet om: Det bugnede til sidst med blomster, flasker, chokolade og hilsener.

- Jeg kommer til at savne alt ved HRT, siger Methe Riiskjær.

Da hun begyndte på HRT den 1. januar 2009, hed genoptræningscentret Poppelgården, og hun var administrativ medarbejder for de ambulante terapeuter. Siden blev arbejdsopgaverne udvidet med personaleadministration, introduktion af nye medarbejdere og meget mere.

Nu skifter hun arbejdslivet ud med børn og børnebørn – og hun vil blive savnet på HRT.

- Tusind tak for din store arbejdsindsats på HRT. Det har været en fornøjelse, og jeg ønsker dig al mulig lykke på din videre vej, sagde Pia Hansen til slut i sin tale.

Følg med i de seneste nyheder

Hold dig opdateret på de seneste nyheder fra Helsingør