Erhvervsliv

Se billeder: Festlig nytårskur for erhvervslivet

Godt 300 lokale erhvervsdrivende var den 16. januar samlet til nytårskur for erhvervslivet på Kulturværftet. Der var champagne, kransekage og mingling, inden borgmester Benedikte Kiær gik på scenen og bød velkommen.

I sin tale takkede borgmesteren det lokale erhvervsliv for stort engagement i bl.a. den grønne omstilling - og hjælpen med at skaffe ukrainske flygtninge i job.

Bagefter blev de lokale gazellevirksomheder - virksomheder, som har mere end fordoblet deres omsætning eller bruttoresultat i de seneste fire år - hyldet med blomster og lykønskninger på scenen.

Og så var det tid til overrækkelse af Den sociale beskæftigelsespris, som hvert år gives til en virksomhed, som tager et særligt socialt ansvar. Prisen blev overrakt af Thomas Horn, formand for Social- og Beskæftigelsesudvalget, og gik til Anders og Carina, som har restaurant på Axeltorv og i Helsingør Golfklub.

BS Christiansen stod for et oplæg om 'Fundamentet for god ledelse og det gode liv', og nytårskuren sluttede med wraps og hyggelig snak mellem de lokale erhvervsfolk.

Vi spurgte af par af de lokale erhvervsfolk - Thomas Bähr Svenningsen fra IWCS og Lise Lotte Bronnée Møller og Rikke Posner fra Stokværk - hvad de ser mest frem til i 2023.

Se video: Det ser vi frem til i 2023

KLIK PÅ ET FOTO I GALLERIET FOR AT SE DET I FULD STØRRELSE:

Følg med i de seneste nyheder

Hold dig opdateret på de seneste nyheder fra Helsingør