Erhvervsliv

Sådan kan jobcentret hjælpe virksomheder

Helsingør Kommune oplever i øjeblikket den laveste ledighed siden 1974. Derfor kan det være svært for lokale virksomheder at få de medarbejdere, de har brug for.

 

Selvom ledigheden er lav, er der stadig folk, som står klar til at tage et job, og Helsingør Kommunes jobcenter kan hjælpe lokale virksomheder med at finde lige netop de medarbejdere, de står og mangler.

 

Lars Trap Olsen, leder af Job og Virksomhedsservice i Helsingør Kommune, anbefaler, at man ringer til Virksomhedslinjen på telefonnummer 49283406.

 

- Vi sidder klar til at svare på beskæftigelsesrelaterede spørgsmål og yder desuden gratis rådgivning til virksomhederne om rekruttering og opkvalificering af nye medarbejdere, siger han.

 

Lars Trap Olsen nævner tre konkrete eksempler på, hvordan jobcentret kan hjælpe lokale virksomheder, der står og mangler kvalificeret arbejdskraft:

 

  1. Du kan uanset branche booke et møde med en af vores virksomhedskonsulenter for at høre, hvordan vi kan samarbejde med netop din virksomhed.

 

  1. Vi hjælper din virksomhed med at rekruttere arbejdskraft blandt ledige i Helsingør, og vi hjælper også gerne med at finde nye medarbejder i nabokommunerne eller Sverige.

 

  1. Hvis en kandidat fra jobcentret mangler opkvalificering, kan jobcentret bidrage til etablering af opkvalificeringsforløb og afholde udgifter til kurser.

Følg med i de seneste nyheder

Hold dig opdateret på de seneste nyheder fra Helsingør