Erhvervsliv

Har du brug for medarbejdere - tilmeld dig jobmessen

Det er nu 7. gang, at jobmessen afholdes og med stigende succes.

Sidst vi afholdte en fysisk messe var i 2022, og der blev messen, på den danske side af sundet, besøgt af knap 1.000 gæster.

Messen giver en unik mulighed for at møde din potentielt nye medarbejder, booke jobsamtaler og netværke med de øvrige virksomheder.

Du kan, helt omkostningsfrit, booke en stand på Kulturværftet i Helsingør den 28. februar kl. 10:00 – 14:00. Jobcenteret sørger for alt det praktiske lige fra tilmelding, forplejning, borde, stole strøm til wifi mm.

Det er ligeledes muligt at booke en stand i Helsingborg. Jobmessen afholdes på Arbetsförmedlingen. Söndergatan 39, Helsingborg. Tilmelding til deltagelse i Helsingborg skal ske til Maria Rosenlund, maria.rosenlund@helsingborg.se

Som nævnt er det gratis at deltage, det eneste vi stiller af krav til dig er, at du som minimum har 3 ledige stillinger at tilbyde de jobsøgende.

På dagen vil der, for de ledige i Sverige, være mulighed for gratis transport med Forsea, således at de kan udforske jobmulighederne på vores side af sundet.

 

Du kan tilmelde dig og stille spørgsmål til:

Rikke Frandsen Nielsen

Tlf. +45 25 31 32 96

E-mail: rlj05@helsingor.dk

Følg med i de seneste nyheder

Hold dig opdateret på de seneste nyheder fra Helsingør