Erhvervsliv

En bæredygtig fremtid sammen

Borgmester Benedikte Kiær har den 2. juli 2021 sendt publikationen 'En bæredygtig fremtid sammen' ud til kommunens virksomheder:

- Corona-pandemien har ramt erhvervslivet med en usædvanlig kraft. Nogle virksomheder har oplevet fremgang, andre tilbagegang eller status quo. Nogle har måtte tilpasse eller omstille deres virksomhed. Vi er stadig i en sårbar situation, hvor vi endnu ikke har fuldt overblik over eftervirkningerne af nedlukningerne. Vi følger situationen tæt.

Pandemien ramte også beskæftigelsen i Helsingør Kommune med stor stigning i ledigheden. Nu er beskæftigelsen samlet set tilbage på samme niveau som før krisen, hvilket skaber et godt afsæt for at se fremad.

Samfundet er genåbnet og vi skal nu sammen skabe rammerne for en god genstart.

Nye uddannelser står højt på kommunens dagsorden. Inspireret af Frederikssund vil vi derfor etablere et nyt og stærkt netværk mellem U/NORD, erhvervslivet og Helsingør Kommune.

Vi og vores samarbejdspartnere er klar med hjælp
Vores lokale erhvervsservice og vores samarbejdspartnere står klar til at hjælpe.

I folderen kan du læse om kommunens genstartspakker, bæredygtighedsambitioner og de kommende uddannelser, der vil ligge rundt om Helsingør bykerne. Ligesom der også er kontaktdata på dem som kan hjælpe og information om netværk af betydning for det lokale erhvervsliv.

Du er altid velkommen til enten at kontakte mig på borgmester@helsingor.dk eller OneStop Erhverv på onestop@helsingor.dk eller på tlf. 4928 2507.

Venlig hilsen
Borgmester Benedikte Kiær

Læs folderen 'En bæredygtig fremtid sammen'

Følg med i de seneste nyheder

Hold dig opdateret på de seneste nyheder fra Helsingør