Vær med til at passe på naturen

Ren Natur gentager sidste års succes og inviterer foreninger i Helsingør Kommune til at bruge en formiddag eller eftermiddag på at samle affald i naturen - og samtidig tjene 3000 kr. til foreningen.

Ren Natur er et selvstændigt koncept under Hold Danmark Rent, der vil sætte fokus på henkastet affald, styrke sammenholdet lokalt og skabe glæde ved naturen. Det sker igennem meningsfulde indsamlingsaktiviteter og en økonomisk indsprøjtning til foreningslivet.

Sådan gør du

Foreningen bruger en formiddag eller en eftermiddag på at samle henkastet affald op i perioden maj – oktober 2021. For indsatsen modtager I et sponsorat på 3000 kr. I bestemmer selv dag og tidspunkt. I vil få masser af frisk luft og godt samvær, samtidig med at I bidrager til at skabe et renere og dermed tryggere nærmiljø.

På Ren Naturs hjemmeside kan I se, hvilke indsamlingsruter i Helsingør Kommune, der er aktive i 2021.

Se ruterne og tilmeld jer her

Til indsamlingsopgaven modtager I alt det udstyr, som skal bruges til at samle affald op med - sikkerhedsveste, handsker, skraldeposer, snappere osv. Kommunen vil efterfølgende hente affaldet, som I har samlet.

Sponsoratet på de kr. 3000 kan bruges til aktiviteter, der styrker foreningen. Det kan gå til udstyr, uddannelsesaktiviteter til medlemmer, rejseudgifter osv. Den overordnede regel er, at sponsormidlerne skal bruges til foreningsfremmende formål.

Efter indsamlingen udfyldes et afrapporteringsskema online med oplysninger om dagen.