Borger

Tour of Scandinavia i Helsingør

Tirsdag den 9. august afvikles 1. etape af det professionelle cykelløb for kvinder ”Tour of Scandinavia – Battle of the North.”

Etapen starter på Kongens Nytorv i København, går gennem det meste af Nordsjælland og afsluttes i Helsingør.

Lukkede veje

Vejene på ruten gennem Nordsjælland vil være åbne for trafik, men når rytterne rammer Helsingør, skal de køre 2 ½ omgang på en lukket rute, der går ad følgende veje:

Skindersøvej, Ndr. Strandvej, Classensvej, Marienlyst Allé, Ørebakken, Esrumvej og til Skindersøvej igen.

Vejene på den lukkede rute vil være spærret i tidsrummet kl. 15-19. Det bliver af sikkerhedshensyn heller ikke tilladt at parkere på rundstrækningen.

Se kort over ruten

Sluser

Ruten kan passeres ved disse tre sluser: Krydset Gefionsvej/Esrumvej, krydset Hellebækvej/Esrumvej og krydset ved Bjarkesvej/Rolfsvej/Esrumvej. 

I rundkørslen i Nygård kan man køre vest på ad Esrumvej, når man kommer sydfra ad Skindersøvej.

Se kort med sluser

Målområde

Målområdet kommer til at være på Nordre Strandvej på strækningen mellem Mariavej og Opheliavej. Strækningen er spærret hele dagen fra kl. 8.30-19. Det skyldes opbygning og nedtagning af målområdet.

Hvis man bor på denne strækning og fx skal køre på arbejde eller andet efter kl. 8.30 tirsdag den 9. august, anbefaler vi, at man parkerer bilen fx ved Helsingør Hallen dagen før.

Man kan orientere sig om de trafikale forhold på de informationstavler og skilte, der sættes op i dagene op til løbet.

Vi håber på din forståelse, og vi gør alt, hvad vi kan, for at minimere de gener og ulemper, som vejspærringer med mere vil give.

Læs mere om Tour of Scandinavia

Følg med i de seneste nyheder

Hold dig opdateret på de seneste nyheder fra Helsingør