Din hverdag under coronaen - i et foto

Kommunaldirektør Stine Johansen opfordrede i januar alle kommunale medarbejdere til at dele fotos fra deres arbejdsdag under coronaen. Formålet var at skabe en arbejds-antologi over årene 2020/2021 og dermed dokumentere en tid som har været ganske usædvanlig.

Rigtig mange medarbejdere har allerede sendt fotos ind, blandt andet dem du kan se på billederne her.

Men Helsingør Kommune vil gerne udvide konceptet og give alle borgere, virksomheder, foreninger mulighed for at bidrage.

Så del et billede af din hverdag - fra toget, hjemmearbejdspladsen, gåturen, supermarkedet, havearbejdet eller hvad der nu beskriver dit liv og din hverdag lige nu. Skriv gerne et par linjers billedtekst, så det fremgår, hvem der er med på billedet og i hvilken sammenhæng, det er taget.

Følg linket her og del nemt dit foto via Facebook

Billederne vil blive samlet og gemt for eftertiden men også løbende delt på kommunens forskellige kanaler.

Center for Kultur, Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59