Borger

2500 fik vaccinestik i Snekkerstenhallen mandag

Mandag åbnede Region Hovedstaden vaccinecenter i Snekkerstenhallen - det første vaccinecenter i Nordsjælland uden for Hillerød. Der var dagen igennem godt fyldt op på parkeringspladsen, da 2500 borgere havde booket tid i åbningstiden fra 12-22.

På trods af travlheden fungerede logistikken, og rigtig mange melder om en positiv oplevelse og afvikling.

På kommunens Facebook-side skriver brugerne blandt andet:

- Jeg har stor ros til alle på vaccinations-centeret. Professionelle, søde og hjælpsomme. Logistikken er på plads. Og borgmesteren kiggede forbi og hilste på os. Rigtig god oplevelse...

En rigtig god oplevelse. Nemt hurtigt og gnidningsfrit.

- Konceptet, en virkelig effektiv logistik suppleret med venlighed, ser ud til at være ens de forskellige centre imellem. Stor ros.

- Fik mit første stik i centret i går mandag. Og som de fleste andre nævner, var det en fornøjelse at opleve, hvor godt og effektivt det hele var organiseret. Så stor ros til alt personale på centret.

Kæmpe stor ros til Snekkersten vaccinationscenter. Det kørte som smurt. Tusind tak for god behandling.

Borgmester Benedikte Kiær kiggede forbi sammen med formanden for Sundhedsudvalget i Region Hovedstaden, Christoffer Buster Reinhardt. Han sagde blandt andet:

- Det er fantastisk, at vi nu kan rykke vaccinen endnu tættere på folk. Det skal være let og tilgængeligt at sige ja til at blive vaccineret.

Se video fra åbningsdagen

I dag torsdag har 1000 borgere kunnet booke tid til vaccination i Snekkerstenhallen. Husk du skal have en invitation til vaccination i e-boks, før du kan bestille tid. Regionen lægger løbende nye tider ud.

Læs mere om vaccination af borgere i Helsingør Kommune

Følg med i de seneste nyheder

Hold dig opdateret på de seneste nyheder fra Helsingør