Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Montebello søger social- og sundhedshjælper til aftenvagt

Ansøgningsfrist 07. juli 2022, kl. 23:59

Vi savner endnu en dygtig kollega til at styrke vores samarbejde med beboerne på Montebello i aftenvagt

Du vil få en god introduktion til arbejdet og kollegaer tæt på, der vægter høj faglighed, hjælpsomhed og godt humør.

Stillingen er ledig nu.

Om stillingen
Vores vigtigste opgave er at sikre, at den enkelte beboer har et aktivt, værdigt og meningsfuldt hverdagsliv. Derfor søger vi en social- og sundhedshjælper, der har blik for beboernes behov.

Du får en arbejdsplads, hvor
  • Vi prioriterer en grundig og individuel introduktion
  • Trivsel er noget, vi har et fælles ansvar for
  • Du kan besøge os her: montebello.helsingor.dk

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Lad os tale om dit rul til samtalen, vi er som udgangspunkt meget fleksible.

Ansøgning
Vi henviser til, at du søger stillingen via knappen ”Søg jobbet”, som du finder herunder. Vi indkalder løbende til samtaler, så hvis du kunne tænke dig at blive en del af vores dygtige team, så endelig send din ansøgning afsted snarest. Stillingsopslaget bliver taget ned, når den rette er fundet.

Vil du vide mere om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afsnitsleder Jette Laurentiussen på tlf.nr.  25 31 14 43.  

Vær opmærksom på, at Montebello plejehjem har røgfri arbejdstid, og at du ved en eventuel ansættelse skal fremvise straffeattest.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet

 

Helsingør Kommune

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28