Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Aflastningsfamilier og plejefamilier søges i Nordsjælland

Ansøgningsfrist 31. oktober 2023, kl. 23:59

Aflastningsfamilier og plejefamilier søges i Nordsjælland

Familieplejen Helsingør vil gerne i kontakt med familier, der kunne tænke sig en opgave som aflastningsfamilie eller plejefamilie. Nogle opgaver kræver, at du/I er godkendt af socialtilsynet, derfor må du/I gerne oplyse om evt. godkendelse. Vores behov er størst for aflastningsfamilier, som i opgavens natur skal ligge inden for rimelig afstand af Helsingør. Vi har løbende brug for plejefamilier til døgnopgaver og vil derfor gerne i kontakt med dygtige plejefamilier. Vi bestræber os på at finde døgnplejefamilier, der ikke bor for langt væk af hensyn til tilsyn, møder og samvær.
Yderligere information og kontakt findes på

https://familievaerftet.helsingor.dk/velkommen-til-familievaerftet/familieplejen-helsingor/bliv-aflastningsfamilie-eller-plejefamilie/

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

Helsingør Kommune ligger tættere på, end du tror. Det tager ca. 40 minutter med toget fra København, og 9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet

 

Helsingør Kommune

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28