Byens grønne hjørne - et bydelsprogram

Byudvikling med fokus på fælleskaber og grønne byrum.

Helsingør Kommune og Boliggården har udarbejdet et bydelsprogram, der skal sætte retningen for udviklingen af Helsingør Nordvest i de kommende år. Bydelen rummer store potentialer for en byudvikling, der er både socialt og miljømæssigt bæredygtig. En udvikling, der kan løfte områdets kvalitet og attraktionsværdi for både nuværende og fremtidige borgerne.

Vi bygger videre på ”Gang i Nordvest”

Gang i Nordvest har siden 2017 skabt positive resultater med en række sociale og kulturelle aktiviteter, der har støttet nye fællesskaber. Det tidligere bibliotek, der dannede ramme om projektets første år, er ved at blive omdannet til et nyt kulturhus i samarbejde med Boliggården. Hjørnet med det kommende Kulturhus, Fælleshuset Kingosvej og det lille byrum i midten, er blevet et sted, alle kender i Nordvest.

Nordvestskolen renoveres

Helsingør Kommune har igangsat en længe ønsket renovering af Nordvestskolens bygninger. Det betyder, at skolen – og hele området – i højere grad bliver attraktivt for børnefamilier. Klimahaven er skudt op på skolens arealer. Den baner vejen for, hvordan skolens udearealer kan sammentænkes med bydelens ønske om flere grønne mødesteder.

Læs mere om Byens grønne hjørne og bydelsprogrammet

Helsingør BYLAB

Stengade 59
3000 Helsingør
Tlf. 49 28 28 28

Borger: Skriv sikkert til BYLAB
Virksomhed: Skriv sikkert til BYLAB