Offentlig transport

I Helsingør Kommune er der gode muligheder for at komme rundt med offentlig transport.

I Helsingør Kommune kan du benytte Kystbanen, lokaltog, bus eller flextur, når du rejser med det offentlige. Buslinje 801A kører til stationerne på Kystbanen og til Prøvestenscenteret hvert kvarter. Med Kystbanen tager det ca. 40 minutter at køre fra Helsingør til Nørreport. Kystbanen har også direkte forbindelse til Fyn og Jylland. Med Lokaltoget kan du komme mod Gilleleje og Hillerød. En tur til Helsingborg tager ca. 20 minutter med færgen.

Luk alle
Åben alle

Du kan tjekke din rute med bus, Kystbane og Lokaltog ved at slå op på Rejseplanens app eller på rejseplanen.dk.

rejseplanen.dk

Du kan hente køreplaner og oplysninger om Lokaltog på:

Lokalbanen

Få oplysninger om den offentlige transport og hent køreplaner for bus, tog og metro:

dinoffentligetransport.dk

Du kan bruge Flextur, som et supplement til busser og tog. Flextur er for alle borgere. For at bruge Flextur skal du booke din tur hos Movia via Movias hjemmeside.

Taksten for Flextur er 36 kr. i Helsingør Kommune med undtagelse af byzonen i Helsingør. Taksten for Flextur i byzonen i Helsingør by er 60 kr. for ture, der både starter og slutter i Helsingør. På Movias hjemmeside kan du se byzonen for Helsingør og søge på om en adresse er inkluderet i byzonen i Helsingør.

Der er altid inkluderet 10 km i prisen, derefter koster det 6 kr. pr. km. For flexture på tværs af kommuner stiger kilometerprisen til 12 kr. efter 20 km.

Vil du en tur med færgen til Sverige, kan du læse mere på:

Forsea

Sundbusserne

Center for By, Land og Vand

Prøvestensvej 52
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: blv@helsingor.dk - Skriv ikke følsomme personoplysninger.