Rigtige mænd - fra fedt til fit

Rigtige mænd er et gratis kursus for mænd, som ønsker en sundere livsstil, flere muskler og mindre flæsk på sidebenene.

Luk alle
Åben alle

Rigtige mænd er et gratis kursus for mænd, som ønsker en sundere livsstil, flere muskler og mindre flæsk på sidebenene. De har det sjovt, og de gør det sammen. Holdet bliver guidet igennem af en personlig træner og en ekspert på kost og madlavning.

Når I starter på holdet, tester træneren jeres kondital. Derefter sætter I sammen med træneren jeres personlige mål op for en ændret livsstil. I løbet af de 18 mødegange kommer I til at træne, løbe, spille golf og også mærke kroppen til blødere former for træning.

Den personlige træner stiller skarpt på mål, delmål, vaner og forhindringer. I bliver også sat til at coache hinanden. Endelig skal I købe ind og tilberede lækker, sund mad sammen med madlavningseksperten, som giver alle måltiderne et eftersyn.

Når kurset er slut bliver jeres kondital testet igen. Efter et år mødes hele holdet en sidste gang. Inspirationen til kurset er hentet fra DR programmet i TV "Rigtige Mænd".

Kurset er for alle mænd i alderen 35 år og opefter, som er motiverede for at ændre livsstilen og gøre det sammen med andre mænd. Der er plads til 15 deltagere på holdet. Forløbet strækker sige over tre til fire måneder, hvor du bliver bedt om at møde op hver gang. Du behøver ikke være i god fysisk form på forhånd, men være motiveret for at gøre noget ved formen.

Helsingør Kommune står bag kurset og undervisningen. Ved optagelse på kurset uddeles en plan for de 18 mødegange. Det er vigtigt, at deltagerne kommer til alle møderne.

Få hurtige og konkrete svar på, hvordan du skal reagere på forskellige symptomer og ændringer i dit helbred. Og ikke mindst, hvornår du skal gå til lægen: Tjek dig selv mand

Center for Sundhed og Omsorg

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28

Borgere: Skriv sikkert til Center for Sundhed og Omsorg