Fitnessredskaber i det fri

Der er Skovfitness i to områder i Egebæksvang Skov og Montebello Skov. Begge steder er der fitnessredskaber, som alle må bruge.

Skovfitness i Montebello Skov

Der er opstillet seks fitnessredskaber i Montebello Skov. Montebello Skov ligger ved parkeringspladsen ved Kronborg Ladegårds Vej 9 i Helsingør. Buslinje 802, 840 og 390R stopper tæt ved Montebello Skov.  

Skovfitness i Egebæksvang Skov

Der er opstillet 12 fitnessredskaber i Egebæksvang Skov, som ligger ved siden af Beredskabsstyrelsen ved Mirasol på Strandvejen 250 i Snekkersten. Servicebus 841 og buslinje 388 stopper tæt på.

Luk alle
Åben alle

Fitnessredskaberne kan bruges af alle aldre og af alle borgere, både dem der er motionsvante og dem, der normalt ikke motionerer. Du kan starte dine foreningsaktiviteter i områderne, du kan mødes med venner og motionere, du kan holde fødselsdag eller noget helt andet, som du forestiller dig, at områderne kan bruges til.

Der er instruktioner på de enkelte redskaber. Nedenfor er der instruktionsmaterialer til fri afbenyttelse, blandt andet instruktionsmaterialer til kørestolsbrugere.

Se øvelser  - Pjecen "Bevæg dig i det fri"

Se øvelser for borgere i kørestol

Center for Sundhed og Omsorg

Birkedalsvej 35A
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28

Borgere: Send Digital Post til Center for Sundhed og Omsorg