Fitnessredskaber i det fri

Der er Skovfitness i to områder i Egebæksvang Skov og Montebello Skov. Begge steder er der fitnessredskaber, som alle må bruge.

Skovfitness i Montebello Skov

Der er opstillet seks fitnessredskaber i Montebello Skov. Montebello Skov ligger ved parkeringspladsen ved Kronborg Ladegårds Vej 9 i Helsingør. Buslinje 802, 840 og 390R stopper tæt ved Montebello Skov.  

Skovfitness i Egebæksvang Skov

Der er opstillet 12 fitnessredskaber i Egebæksvang Skov, som ligger ved siden af Beredskabsstyrelsen ved Mirasol på Strandvejen 250 i Snekkersten. Servicebus 841 og buslinje 388 stopper tæt på.

Luk alle
Åben alle

Fitnessredskaberne kan bruges af alle aldre og af alle borgere, både dem der er motionsvante og dem, der normalt ikke motionerer. Du kan starte dine foreningsaktiviteter i områderne, du kan mødes med venner og motionere, du kan holde fødselsdag eller noget helt andet, som du forestiller dig, at områderne kan bruges til.

Der er instruktioner på de enkelte redskaber. Nedenfor er der instruktionsmaterialer til fri afbenyttelse, blandt andet instruktionsmaterialer til kørestolsbrugere.

Se øvelser  - Pjecen "Bevæg dig i det fri"

Se øvelser for borgere i kørestol

Aktuelle kurser

Luk alle
Åben alle

Der afholdes kurser i, hvordan børnefamilier kan få glæde af kommunens udendørs fitnessredskaber ved Montebello og Egebæksvang. Kurserne er for forældre/bedsteforældre med (børne)børn i alderen 4-10 år.

I får inspiration til, hvordan I som familie får glæde af redskaberne. I får viden om, hvordan de voksne kan træne effektivt, mens børnene indgår i træningen med en legende tilgang.

Så hvis I er en familie, der ønsker at træne og lege aktivt sammen i naturen, så er dette kursus lige noget for jer.

Mød op i tøj som I kan bevæge jer aktivt i, og som passer til vejret. Vær opmærksom på at der ikke er toiletfaciliteter i nærheden.

Tid og sted

Familiekurserne afholdes:

  • Montebello lørdage kl. 10-12 i uge 23, 24 og 25.
  • Egebæksvang lørdage kl. 10-12 i uge 26, 27 og 28.

Tilmelding

Det er gratis at deltage, men det er nødvendigt med tilmelding. Man kan kun deltage én gang på hver af de to lokationer.

  • Max antal deltagere 8 voksne.

Tilmeld til Skovfitness

Der åbnes for tilmelding den 7. juni via formular på denne side.

Der afholdes kurser i, hvordan du som senior kan styrke dine muskler, din reaktionsevne og balance på kommunens udendørs fitnessredskaber ved Montebello og Egebæksvang.

Kurset henvender sig både til dig, som i forvejen er aktiv med gåture og til dig, som ikke er så aktiv. Kurset har fokus på det sociale. Du opfordres til at medbringe en madpakke, som du kan nyde efter kurset, sammen med de andre kursusdeltagere.

Mød op i tøj som du kan bevæge dig aktivt i, og som passer til vejret. Vær opmærksom på at der ikke er toiletfaciliteter i nærheden.

Max 8 deltagere.

Tid og sted

Kurserne for seniorer afholdes:

  • Montebello fredage kl. 10-12 i uge 23, 24 og 25.
  • Egebæksvang fredage kl. 10-12 i uge 26, 27 og 28.

 

Tilmelding

Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding. Man kan kun deltage én gang på hver af de to lokationer.

  • Max antal deltagere 8 personer.

Tilmeld til Skovfitness


Der åbnes for tilmelding den 7. juni via formular på denne side.

Center for Sundhed og Omsorg

Birkedalsvej 35A
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28

Borgere: Send Digital Post til Center for Sundhed og Omsorg