Jump4fun for børn og unge

Jump4fun er på én gang fysisk aktivitet, leg og fællesskab.

Jump4fun er sjov motion, leg og bevægelse for børn og unge i alderen 6–16, som kan være overvægtige eller bare ikke har fundet glæden ved at bevæge sig. Fællesskab og nye venner betyder mindst lige så meget som træningen.

I Helsingør Kommune har vi to Jump4fun hold. Helsingør Svømmeklub, som træner om torsdagen i Helsingør Svømmehal og Kronborg Gymnasterne, som træner på Skolen ved Rønnebær om tirsdagen.

Jump4fun er et tilbud, der er udviklet af DGI. Det findes i Helsingør Kommune og flere nordsjællandske kommuner. Barnet skal betale for medlemskab af foreningen, men har familien kun få midler, kan der søges om et fritidspas. Instruktørerne i den pågældende forening kan hjælpe familien med at få et ansøgningsskema.

Deltagerne på Jump4fun holdene får nye venskaber og oplever et stærkt fællesskab, som er mindst lige så vigtigt som træningen. Foruden fælles træning, bliver der flere gange årligt afholdt træning på tværs af alle Jump4fun-holdene i hele regionen. Der vil også være arrangementer for forældre og familiemedlemmer, hvor der er fokus på kost og motion.

Træning på holdene er for børn og unge i alderen 6–16 år, som enten er overvægtige eller uvante med at bevæge sig og som ønsker at træne og bevæge sig og have det sjovt sammen med andre børn. Du kan få en gratis prøvetræning, før du starter rigtigt.

  • Helsingør Svømmeklub træner torsdage kl. 16.30-17.00 i Helsingør Svømmehal.
  • Kronborggymnasterne træner på Skolen ved Rønnebær Allé tirsdage 17.00-18.00.

Helsingør Svømmeklub
Kontakt Helsingør Svømmeklub tlf: 42 75 22 29

Kronborg Gymnasterne tirsdage
Kontakt instruktør: Rikke Nilsson, tlf. 22 82 56 67

Kronborg Gymnasterne onsdage
Kontakt instruktør: Dennis Larsen, tlf. 93 96 93 76

Mere information hos:

Foreningsguide Tina Devald
Tlf. 24 78 67 45
E-mail: tina.devald@dgi.dk

Læs mere om Jump4fun på DGI's hjemmeside

Center for Sundhed og Omsorg

Birkedalsvej 35A
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28

Borgere: Send Digital Post
Virksomheder: Send Digital Post