Helsingung - rådgivning om rusmidler

Helsingung tilbyder rådgivning til unge, som har problemer med fx et stofmisbrug og gerne vil hjælpes til at få et bedre liv.

Det kan Helsingung tilbyde dig og din familie

  • Anonym telefonisk rådgivning - ring 25 31 35 93.
  • Et individuelt forløb - typisk 10 gange, hvor vi arbejder på at give dig mulighed for at nå dine mål. Enkelte individuelle forløb strækker sig over længere tid.
  • Stoffri gruppe -et tilbud til dig der er stoppet, som sammen med andre der også er stoppet, fastholder ønsket om stoffrihed.
  • Samtaler med dig og dine forældre sammen eller med dig og din kæreste eller ven, når I gerne vil støtte hinanden.

Unge under 18 år

Er du under 18 år, kan du også få hjælp hos Helsingung. Du kan få fem anonyme rådgivningssamtaler. Hvis du ønsker mere hjælp, skal vi have et tilsagn fra dine forældre.

Er du mere eller mindre droppet ud af skolen, har vi et tilbud til unge under 18 år om at få behandling samtidig med at de får undervisning i dansk, engelsk og matematik (med mulighed for at tage folkeskolens afgangseksamen i disse fag), i samarbejde med Ungdomsskolen.

Læs mere på helsingung.nu

Martin om "Helsingung"

For mig er det en tryghed at komme her. Så har jeg noget at stå op til, og så giver jeg ikke bare slip. Her er de er gode at snakke med om måder at gribe det an på. Jeg har det lige nu sådan, at jeg skal i retten. Så er det meget rart, at jeg kan komme hernede og snakke om det. Jeg tænker meget på det. Vi snakker om, hvad jeg skal gøre for ikke at falde tilbage igen. Jeg synes, det er rart at kunne komme her. Det har jo ændret meget for mig. Jeg kan varmt anbefale det til de folk, jeg holder af.

Helsingung

Helsingung
Gl. banegårdsvej 29
3000 Helsingør
Tlf.: 25 31 35 93

Skriv sikkert til os