CATCH - kreativt center og uddannelsesmiljø

Byrådet i Helsingør Kommune har sagt ja til at investere 4,5 millioner kr. i at udvikle et kreativt uddannelsesmiljø - CATCH.

Helsingør Kommune har etableret et kreativt center / uddannelsesmiljø i Helsingør, som arbejder i krydsfeltet mellem kunst og teknologi - under arbejdstitlen CATCH.

Med CATCH får Helsingør et væksthus for kreative studerende med skabertrang, skills og ambitioner om at være en del af et unikt, multifagligt miljø. CATCH kan forankres i Helsingørs dynamiske Kulturhavn, hvor studerende får mulighed for at forbinde teori med praksis – i et møde med virkelige behov og præmisser fra private og offentlige virksomheder og organisationer, som har udfordringer, der skal løses.

Med etableringen af CATCH får erhvervslivet tæt kontakt til fremtidens front runners og innovative kræfter. Med Kulturværftet og CLICK Festival har Helsingør et særlig godt afsæt for at skabe et kreativt og udviklingsorienteret miljø. CLICK Festival er anerkendt og internationalt funderet, der udforsker krydsfeltet mellem teknologi og kunst. CLICK Festival kan fungere som en showcase af produkter, koncepter og eksperimenter udviklet i CATCH.

Læs mere om hvad Catch er

Click festival - en unik kreativ platform og showcase mulighed

Center for Kultur, Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59