Bliv en del af fællesskabet på Vapnagaard

Bliv en del af fællesskabet på Vapnagaard. Læs om de konkrete aktiviteter.

OBS: Vi følger myndighedernes anbefalinger og restriktioner ift. covid-19. Der kan derfor forekomme ændringer i udbud af aktiviteter og evt. nedlukning af både aktiviteter og følgeskab. For spørgsmål vedrørende ordningen kontakt projektleder Stine Polke-Pedersen på tlf. 25 31 36 19.

Luk alle
Åben alle

Sted: Hestens Bakke 43, st., 3000 Helsingør 
Tid: Hver onsdag kl. 13-16 
Pris: 150 kr. pr. kvartal (første måned gratis)

I klubben samles man over en kop kaffe, en god snak, spil eller håndarbejde. Derudover arrangerer Det Grå Guld en række foredrag, og dagsture med bus rundt på Sjælland - ofte kombineret med en hyggelig frokost. I højtiderne mødes man til en god jule- eller måske påskefrokost.

I Kulturhus Syd foregår et hav af kulturelle aktiviteter. Få besøg af Anette, aktivitetskoordinator i Kulturhus Syd, som kan fortælle om de aktiviteter, arrangementer der foregår i Kulturhus Syd og på Vapnagaard. 

Sted: Sthens Kirke, Egevænget 2, 3000 Helsingør
Tid: Hver søndag kl. 10-12
Pris: Gratis

Gudstjenesten er om søndagen kl. 10 og varer ca. en time. Derefter er der altid kirkekaffe, hvor man kan sidde og snakke med andre. Kræver ikke tilmelding. Gratis.

Sted: Sthens Kirke, Egevænget 2, 3000 Helsingør
Tid: Hver onsdag kl. 10.30-12 
Pris: Gratis 
Fællessang fra højskolesangbogen og kaffepause undervejs. Det foregår i konfirmationsstuerne og omkring 30-40 mennesker deltager. Det forgår på frivillige basis og alle kan komme med forslag til hvad er skal synges.

Sted: Sthens Kirke, Egevænget 2, 3000 Helsingør
Tid: Hver tirsdag kl. 13-16 
Pris: Gratis 

Gruppen står for organisering af tøj, porcelæn, legetøj m.m. til salg i kirkens loppemarked samt det årlige julemarked. Gruppen står også for den månedlige Lørdagscafé med loppemarked. Indtjeningen går til aktiviteter til børn og humanitære formål.

Sted: Sthens Kirke, Egevænget 2, 3000 Helsingør
Tid: Hver tredje onsdag i måneden kl. 12-14.30 
Pris: 50 kr.

En åben klub hvor alle er velkomne. Gruppen mødes over en frokost efterfulgt af et foredrag eller anden underholdning.

Center for Sundhed og Omsorg

Birkedalsvej 35A
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28

Borgere: Skriv sikkert til Center for Sundhed og Omsorg