Aktivitetscenter Hamlet

Velkommen til Aktivitetscenter Hamlet – et kommunalt tilbud for alle pensionister, førtidspensionister og efterlønsmodtagere i hjertet af Helsingør.

Aktivitetscentret Hamlet er et tilbud til Helsingør Kommunes pensionister, efterlønsmodtagere og førtidspensionister. Hamlet ligger i de gamle Prins Hamlet hotelbygninger på Kronborgvej 1B.

Aktivitetscentret Hamlet tilbyder et væld af forskellige aktiviteter til enhver smag. Har du en ide til en ny aktivitet, er du meget velkommen til at komme forbi og tale med os om det.

Aktivitetscentret styres af brugerne selv via Centerråd. Da aktiviteterne drives af frivillige, skal du kunne klare dig selv og selv sørge for transporten.

Du er altid velkommen til at komme på besøg og høre mere om Hamlet.

Aktiviteter

Aktivitetscentret Hamlet tilbyder et væld af forskellige aktiviteter til enhver smag. Har du en ide til en ny aktivitet, er du meget velkommen til at komme forbi og tale med Centerrådet om det.

På Hamlet kan du finde: Kreativt Træværksted, stofmaling, decoupage, strikkecafe, syning, keramik, maling og akvarelmaling, nørklerne, patchwork, porcelænsmaling og knipling.

Motion

Træningscentret til selvtræning er åbent alle dage fra 09-14.45.

Der er også mulighed for bordtennis, seniordans, billard, stavgang, linedance, petanque, sjov dans og stoledans.

Andet Engelsk, whist, sangkor og madhold for mænd.

Fælles sociale arrangementer

Ud over de øvrige aktiviteter tilbyder Hamlet sociale arrangementer såsom bingo, skovtur, 1-3 dages ture ud af huset, kabaret, julefrokost og sommerfest.

I Hamlets cafe kan der købes frokost, en kop kaffe og eventuelt et stykke kage.

Cafeen er åben: Hverdage: 10.00- 3.00. Frokost kan købes mellem kl. 11.00-12.30.

Ved indgangen til Cafeen kan du besøge Kiosken, hvor du kan købe mange flotte håndlavede gaver til venner og familie.

Hamlets kiosk er åben: tirsdag: Kl. 11.00-13.00 og torsdag: Kl. 11.00-13.00.

Kronborgvej 1C
3000 Helsingør
Tlf.: 49 28 38 48
E-mail: aktivitetscentrethamlet@gmail.com

Telefontid: Mandag til fredag kl. 10.00-12.00.

Åbningstider: Mandag til fredag kl. 09.00-15.15.

Åbningstider for Hamlets Information: Mandag til fredag kl. 10.00-12.00.

På Aktivitetscentret Hamlet melder du dig ind ved at gå ned i informationen på Hamlet, som har åbent fra kl. 10.00-12.00 mandag-torsdag.

Medlemskab af Aktivitetscenter Hamlet koster 126 kr. månedligt (2023-pris). Beløbet bliver opkrævet via pensionen af Udbetaling Danmark.

På Aktivitetscentret Hamlet melder du dig ud ved at møde op i informationen på Hamlet på hverdagen mellem kl. 10.00 og 12.00. Du skal udfylde en blanket og aflevere dit medlemskort. Hvis det ikke er muligt at møde op, kan du ringe på tlf. 49 28 38 48

For at du kan blive udmeldt, skal du oplyse dit cpr. nr., så der kan rettes henvendelse i forhold til ændring af udbetaling af pensionen.

Udmelding skal ske senest den 5. i måneden, hvor der så i slutningen af måneden opkræves den sidste betaling. Sker udmeldingen efter den 5. i en måned, vil der forekomme opkrævning ved udgangen af måneden samt efterfølgende måned. 

Aktivitetskontoret

Kontakt Helsingør Kommunes frivilligkonsulent

Mail: frivillig@helsingor.dk