Aktivitetscenter Hamlet

Velkommen til Aktivitetscenter Hamlet – et kommunalt tilbud for alle pensionister, førtidspensionister og efterlønsmodtagere i hjertet af Helsingør.

Aktivitetscentret Hamlet er et tilbud til Helsingør Kommunes pensionister, efterlønsmodtagere og førtidspensionister. Hamlet ligger i de gamle Prins Hamlet hotelbygninger på Kronborgvej 1 B.

Aktivitetscentret Hamlet tilbyder et væld af forskellige aktiviteter til enhver smag. Har du en ide til en ny aktivitet, er du meget velkommen til at komme forbi og tale med os om det.

Aktivitetscentrene styres af brugerne selv via Centerråd. Da aktiviteterne drives af frivillige, skal du kunne klare dig selv og selv sørge for transporten.

Du er altid velkommen til at komme og besøge Hamlet og Oasen.

Luk alle
Åben alle

Kreativt

Silkemaling/Batik, træværksted smykkefremstilling, stofmaling, decoupage, strikkecafe, syning, pergamano, keramik, maling og akvarelmaling, nørklerne, patchwork, porcelænsmaling og knipling.

Motion

Træningscentret til selvtræning – åbent alle dage fra 9-15.

Yoga, bordtennis, seniordans, billard, stavgang, linedance, petanque, sjov dans og stoledans.

Kortspil                                   

Bridge og whist.

Andet

Engelsk og sangkor.

Fælles arrangementer

Udover de faste aktiviteter tilbyder Hamlet løbende bingo aftener, ture ud af huset og arrangementer som cabaret, julefrokoster og sommerfester.

I Hamlets cafe kan der købes frokost, en kop kaffe og eventuelt et stykke kage.

Cafeen er åben:

  • Hverdage: 10.00- 13.00. Frokost kan købes mellem kl. 11.00-12.30.

Du kan desuden købe varm med og tage den med hjem.

Ved indgangen til Cafeen kan du besøge Kiosken, hvor du kan finde mange flotte håndlavede gaver til din venner of familie.

Hamlets kiosk er åben tirsdag: 11:00-13:00 og torsdag: 11:00- 13:00.

Kronborgvej 1C
3000 Helsingør
Tlf.: 49 28 38 48
E-mail: centerraadhamlet@gmail.com

Telefontid: Mandag til fredag kl. 10.00-12.00.

Åbningstider: Mandag til fredag kl. 09.00-15.15.

Åbningstider for Hamlets Information: Mandag til fredag kl. 10.00-12.00.

På Aktivitetscentret Hamlet melder du dig ind ved at gå ned i informationen på Hamlet, som har åbent fra kl. 10-12.00 mandag-fredag.  

Medlemmer kan benytte både Aktivitetscenter Hamlet og Aktivitetscenter Oasen. Det koster 121 kr. månedligt at være medlem (2021-priser), og beløbet bliver opkrævet via pensionen af Udbetaling Danmark.

På Aktivitetscentret Hamlet melder du dig ud ved at møde op i informationen på Hamlet på hverdagen mellem kl. 10.00 og 12.00. Du skal udfylde en blanket og aflevere dit medlemskort. Hvis det ikke er muligt at møde op, kan du ringe på tlf. 49 28 37 96.

For at du kan blive udmeldt, skal du oplyse dit cpr. nr., så der kan rettes henvendelse i forhold til ændring af udbetaling af pensionen.

Udmelding skal ske senest den 5. i måneden, hvor der så i slutningen af måneden opkræves den sidste betaling. Sker udmeldingen efter den 5. i en måned, vil der forekomme opkrævning ved udgangen af måneden samt efterfølgende måned.  

Kontakt Helsingør Kommunes frivilligkonsulent

Kontakt Helsingør Kommunes frivilligkonsulent

Telefon: 25 31 29 38
Mail: frivillig@helsingor.dk