Tilskud til energitjek af din bolig

Private boligejere i Helsingør Kommune kan få tilskud til energitjek.

Tilbuddet om energitjek kører i perioder. Der har været en overvældende stor interesse for energitjek i november 2020, og der nu lukket for tilmelding.

I Helsingør Kommune arbejder vi for, at borgernes energiforbrug reduceres og bliver mere klimavenligt. For at fremme energirenovering giver kommunen derfor tilskud til energitjek.

Et energitjek indebærer, at en energirådgiver gennemgår din bolig sammen med dig for at undersøge renoveringspotentialet. Samtidig vil du få uvildig rådgivning om dine renoveringsmuligheder og om alternative opvarmningsformer.

Luk alle
Åben alle

Magasinet Boligforbedring 2020 kan du som boligejer få råd om energi- og klimaforbedringer. Magasinet giver boligejere tips og tricks til, hvordan de kan forbedre deres hus på mange forskellige parametre. Hvert år bliver et nyt og opdateret magasin postomdelt til huse og rækkehuse i Helsingør Kommune.

I magasinet sætter vi hos Helsingør Kommune blandt andet fokus på fordelene ved at få foretaget et energitjek af sin bolig, og hvordan du øger biodiversiteten i din have.

I Magasinet Boligforbedring kan du læse flere artikler, som er relevante for dig, der har et sommerhus eller en helårsbolig, ligesom hjemmesiden også giver dig mulighed for at komme i kontakt med en lokal fagekspert.

Det er mediebureauet Nord Advertising, der, sammen med Helsingør Kommune, udgiver Magasinet Boligforbedring. Magasinet er finansieret af annoncerne fra lokale firmaer.

Helsingør Kommune kørte i efteråret 2020 en anden runde med energitjek. Denne gang var kampagnen målrettet til ejere af boliger med lavt energimærke (E, F og G) og boliger bygget før 1969 – da der i 1969 blev indført energikrav i bygningsreglementet. De konkrete boligejere modtog en særskilt invitation direkte via e-boks.

Der har været en overvældende stor interesse for energitjek i november 2020, og der derfor lukket for tilmelding.

Tilbuddet om energitjek kører i perioder.

Energistyrelsen svarer gratis på spørgsmål fra private husstande om energibesparelser. Kontakt dem hvis du har spørgsmål fx om tilskud til energibesparelser, udskiftning af oliefyr, valg af varmepumpe, belysning og små og store renoveringsopgaver.

NB: Du kan i øjeblikket opleve kø på telefonen pga. den nye tilskudsordning. Undgå telefonkøen ved at sende en mail med dit spørgsmål på info@sparenergi.dk.

Læs mere om dine muligheder

Klimasekretariatet

Prøvestensvej 52