Håndværker- og Rådgiverliste

Har du brug for en rådgiver eller håndværker, der ved noget om klimarenovering? Så kig på kommunens ”Håndværker- og Rådgiverliste”.

Sådan kommer du i gang

Der er mange gode måder at komme i gang med en klimarenovering på. Du kan låne klimasekretariatets klimapistol på biblioteket på Kulturværftet.

Mangler du hjælp til at gennemføre energieffektiviseringerne i dit hus, så find en klimahåndværker eller rådgiver på Helsingør Kommunes "Håndværker- og Rådgiverliste". Dem, der er markeret med grønt har gennemført "klimauddannelsen" i Helsingør Kommune. De vil, med deres viden om klima og energi, kunne give dig vejledning i, hvordan du kan komme videre.

Se Håndværker- og Rådgiverlisten

Hvad er klimauddannelsen?

Som et led i klimaindsatsen i Helsingør Kommune, blev der i foråret 2012 og 2013 klimauddannet håndværkere fra Helsingør Kommune. Klimauddannelsen er en tværfaglig uddannelse, hvor håndværkerne kommer rundt om både bæredygtig energioptimering, bygningsreglementet, tværfagligt samarbejde og byggeprocessens effektivisering. Uddannelsen blev tilbudt af Helsingør Kommune og Erhvervsskolen Nordsjælland i fællesskab. Uddannelsen styrker håndværkerne i arbejdet med praksisorienterede klimaløsninger og energioptimering af boliger.