Gode råd om klimarenovering

Der er både penge og CO2 at spare ved at investere i klimarenovering af din bolig.

Sådan kommer du i gang

Der er mange gode måder at komme i gang med en klimarenovering på. Du kan låne klimasekretariatets klimapistol på biblioteket på Kulturværftet.

Når renoveringen skal foretages kan du benytte Helsingør Kommunes liste over lokale håndværkere og rådgivere til at finde de helt rigtige fagfolk.

Luk alle
Åben alle

Det er muligt at få tilskud fra energiselskaberne til din klimarenovering. Du vælger selv, hvilket selskab du vil sælge din energibesparelse til. Tilskuddet gives per sparet kilowatt-time på et år. 
Læs mere om ordningen

Ved at gå flere sammen på eksempelvis en vej eller i en grundejerforening, kan man høste klimarenoverige fordele både praktisk, økonomisk og kvalitetsmæssigt. Læs mere om hvordan din vej eller grundejerforening kan komme godt i gang med klimarenovering i "Sammen om klimarenovering".

Sammen om klimarenovering pdf

Som led i den grønne omstilling er oliefyret på vej ud, og i langt de fleste tilfælde kan det heller ikke længere betale sig for dig at have et oliefyr. Du bør derfor begynde at overveje hvilken type varmekilde, du skal skifte til, når dit oliefyr ikke kan længere.

Få information om fordelene ved de forskellige varmekilder og find ud af hvilken, der passer bedst til dit hus.

Magasin om oliefyr