SAGA Nord-virksomheder

SAGA Nord-virksomheder er virksomheder, som har et officielt samarbejde med Helsingør Kommune om praktikforløb, løntilskudsaftaler og ordinært arbejde.

Leder du efter en praktikplads? En løntilskudsaftale eller et ordinært arbejde? Så find inspiration på listen. Kontakt din jobkonsulent eller virksomhedskonsulent, hvis der er en virksomhed på listen, som er noget for dig. 

Kontaktinfo

  • Er du borger, kan du kontakte os på 49 28 28 28.
  • Er du virksomhed, kan du kontakte Virksomhedslinjen på 49 28 34 06.

Bygma Helsingør

Bygma Gruppen beskæftiger ca. 2.300 ansatte fordelt på mere end 100 forretningsenheder i hele Norden.

Koncernen er den største danskejede leverandør til byggeriet, med aktiviteter inden for salg og distribution af byggematerialer til både større og mindre byggerier.

Stark Helsingør

Stark er en landsdækkende men meget lokal virksomhed, som gerne tager det sociale ansvar, der ligger i at tage praktikanter på forskellige niveauer.

Vi har en størrelse og har mange forskellige arbejdsfunktioner, som gør os meget egnet som praktikplads. Vi har gennem tiden ansat flere af praktikanterne.

NSPV - Nordsjællands Vej & Park

Nordsjællands Park & Vej er et samarbejde mellem Fredensborg og Helsingør Kommuner, som løser en lang række opgaver med drift af veje, parker og naturområder samt grøn pleje ved skoler, institutioner og idrætsanlæg. Vi har også vores eget værksted, hvor vores materiel bliver vedligeholdt.

Vores godt 100 dygtige og ansvarsfulde medarbejdere servicerer hver dag året rundt alle kommunernes borgere.

Vi beskæftiger specialarbejdere og faglærte, og vi har en række stabsfunktioner til planlægning og administration. Vi er en rummelig arbejdsplads med en god og uformel omgangstone. Der er gode muligheder for praktik og for det rigtige match varigt arbejde.

7-Eleven

DSB 7-Eleven Helsingør.

Mad, bageri, kaffe og drikkevarer 24 timer i døgnet.

Plus billetsalg og trafikinformation.

Fakta

Fakta er en uformel og dynamisk organisation, der udover alle vores 360 butikker, omfatter et hovedkontor i Albertslund.

I Fakta er der rig mulighed for at finde udfordringer, som passer den enkelte, og Fakta er stedet for den, som ønsker stort ansvar og spændende opgaver.

For den som gør det godt, er der mulighed for at avancere og samtidig styrke ens kompetencer.

IM Genbrug

IM Genbrugsbutik drives af en Kirkelig Forening for den Indre Mission i Danmark. Derudover drives der en hyggelig cafe med plads til hygge, kager, kaffe og kærlighed. Inge-Lise Sørensen er daglig leder af butikken i Helsingør.

Hun og teamet sætter altid tid af til at møde mennesker, som har brug for en særlig håndsrækning for at komme ind på arbejdsmarkedet.

Stedet drives af frivillige ildsjæle og aflønnes derfor ikke. Vi hjælper altid meget gerne med praktikpladser. Vi støtter bl.a. folk med sproglige udfordringer, og vi har fokus på servicefaget og ekspedition.

Derudover vedbliver teamet at være en generel god ven til udsatte mennesker, som jævnligt lægger deres vej forbi butikken efter endt forløb. Vi hjælper ledige, der har brug for støtte igennem forløb og bidrager med opkvalificering og nye kompetencer.

Således kommer ledige tættere på arbejdsmarkedet eller bliver klar til job.

Jem og fix

Jem & fix er Danmarks eneste lavpris byggemarked og beskæftiger over 1700 medarbejdere fordelt på 118 butikker i Danmark.

Jem & fix lokalt forankrede med mange butikker og med afsæt i ideen om, at ”sammen bygger vi lokalsamfund”, ønsker Jem & fix at hylde engagement og indlevelse og støtte op om gør det selv-projekter og relationer i lokalsamfundene.

Jem & fix A/S er en del af Harald Nyborg koncernen, der også består af A/S Harald Nyborg og Daells Bolighus.

Organisationen er flad og uformel og sammen arbejder Jem & fix efter fælles profilmål, der viser, at de engagerer os og udvikler sig.

Kirkens Korshær

Kirkens Korshær i Helsingør er en frivillig folkekirkelig organisation, som arbejder blandt og med de mest udsatte borgere.

Botilbuddet Stubben har plads til 11 borgere, som på hver sin måde har forskellige udfordringer med psyken eller misbrug, og som bor her midlertidigt eller over længere perioder.

Nordiskcampingudstyr.dk

Nordiskcampingudstyr.dk er en lokalfunderet virksomhed med salg af campingudstyr til hele Danmark, Sverige og Norge.

Vores målsætning er, at det skal være nemt, hurtigt og billigt at købe camping- og fritidsudstyr. Med 5000 varenumre på lager, konkurrencedygtige priser og levering fra dag til dag er vi stolte af, at kunne opfylde denne målsætning.

Silvan

Silvan Helsingør er et lokalt byggemarked med 35 ansatte.

Vi kan hjælpe med det meste, vi toner maling, vi har et stort savværk, vi udlejer trailere, vi laver nøgler, vi har udlejning af værktøj, vi holder undervisningsaftner.

Frelsens Hær

"Suppe – Sæbe og Frelse” hos Frelsens Hær er der plads til alle. Dette motto er præcist i virkelighedens verden og ikke blot en kliché.

Frelsens Hær hjælper hvert år 60.000 udsatte i Danmark. Vi hjælper alle uden at skelne til politisk, religiøs eller seksuel orientering. Det er for os essensen af Biblens budskab om næstekærlighed.

Det afspejler sig i vores praktikforløb, som hjælper Helsingør Kommunens borgere med at komme i gang om morgenen og møde ind på en arbejdsplads, hvor de primært hjælper til i køkkenet og lære at være noget for andre mennesker.

Samtidig indgår Frelsens Hær i god dialog med borgerne for progression af fagkompetencer og evt. udvikling af det danske sprog og lærer borgerne at indgå i sociale sammenhænge.

Således kommer borgerne tættere på arbejdsmarkedet eller bliver klar til job.

Marienlyst Strandhotel

Marienlyst Strandhotel er et af Danmarks ældste og bedste strandhoteller.

Hos Marienlyst finder du alt fra gastronomiske oplevelser, til spaoplevelser og sublime konferencelokaler med direkte adgang til Øresund og udsigt til Kronborg.

Danhostel Vandrerhjem – Helsingør

Helsingørs kommunale vandrerhjem ligger som en perle ved Øresunds kyst.

Vandrerhjemmet udmærker sig ved, udover sin fantastiske placering, at have modtaget priser og hæder fra nær og fjern for personalets evne til at udvise værtskab.

Den daglige Leder Lord Nicolai Stubtoft er en yderst karismatisk vært som gør sig bemærket med sit engagement og gode historier om byen.

Danhostel Helsingør Vandrerhjem varetager en bred vifte af sociale opgaver.

Konventum

Konventum er Nordsjællands største konferencecenter bygget i 1969. Vi har 20.000 m2 med 57 lokaler fordelt på Konventum og vores naboherregård, Højstrupgård.

Konventum er en CSR certificeret virksomhed under FN og arbejder med miljø, klima, inklusion og menneskerettigheder.

På Konventum kan du dygtiggøre dig og tage din efteruddannelse, holde bryllup, fest eller tage på weekendophold.

Restaurant Strejf

På Restaurant Strejf handler det ikke om store armbevægelser, men om at give vores spisende gæster en helstøbt oplevelse for alle sanser. - Når oplevelsen har været over forventning, er vi nået i mål.

  • Et Strejf af vandet og det lokale. 
  • Et Strejf af personlighed, med lækre råvarer, masser af fisk og skaldyr og store møre bøffer og saftig roast. 
  • Et Strejf af noget du ikke vil gå glip af.

Comwell Borupgaard

Comwell Borupgaard ligger i det naturskønne Nordsjælland. Hotellets moderne herregårdsomgivelser har de perfekte rammer til møder, konferencer og store selskaber. Hotellets lækre spa-afdeling og gode restaurant gør desuden hotellet til et oplagt valg for en weekendtur eller et miniophold.

I Comwell drager vi omsorg for mennesker og miljø. Det kommer også til udtryk i den mad og de drikkevarer vi serverer for dig som gæst.

Hos os får du frisk og velsmagende mad lavet på bæredygtig vis og vi prioriterer at arbejde med danske økologiske råvarer i sæson. På den måde leverer vi altid den bedste smagsoplevelse.

Værftets Madmarked

På Værftets Madmarked mødes folk rundt om langborde til hyggeligt stunder med gode madoplevelser.

Både sortimentet og priserne inviterer verden indenfor på Værftets Madmarked bestræber vi os på at overraske og blive ved med at bringe historierne, oplevelserne og håndværket tilbage til de gamle værftshaller.

Siden åbningen i maj 2017 har Værftets Madmarked inviteret verden indenfor og skabt et mødested for beboere og turister.

Værftets Madmarked viser mangfoldigheden i Helsingør Kommune ved at cementere sig som et permanent og alsidigt mødested i Nordsjællands kultur- og oplevelsescentrum, Kulturhavnen Kronborg.

Fiskeboden Espergærde

Fiskeboden Espergærde er en restaurant/takeaway, som ynder at tage et særligt stort socialt ansvar i forhold til de borgere som har svært ved at opnå tilknytning til arbejdsmarkedet.

Vi giver en hånd til borgere, der har brug for støtte, igennem forløb og bidrager med opkvalificering og nye kompetencer.

Sidst har vi hjulpet en borger til en læreplads som fiskehandler, og det er vi stolte af.

Ejerforeningen Snerlehøj

Parkbebyggelsen Snerlehøj II består af 216 ejerlejligheder, fordelt på 9 blokke. Vi er en dynamisk ejerforening med engagerede medlemmer.

Bebyggelsen blev opført i 1965. I 1973 blev Ejerforeningen Snerlehøj II stiftet.

Vi fik som ejerforening Helsingørs Byfornyelsespris i 2004 for den meget flotte facaderenovering, som afsluttedes samme år.

iEDI

Optimalt digitalt workflow, iEDI - alt samlet i en løsning

En EDI-totalløsning

Fordelen ved iEDI er at du selv kan sende fakturaer, ordre mm. fra dit eget økonomisystem, og så lade iEDI videredistribuere disse i mange forskellige formater til kunder og leverandører.

Ligeledes kan du modtage alle formater fra alle EDI systemer uden at bruge tid på at lave tilretninger i eget økonomisystem.

Hvor de fleste eksisterende EDI systemer kun løser dele af forretningsprocesserne, er det iEDI's mission at være en totalløsning, så du med iEDI kun har brug for et system.

Boliggården

Boliggården er en almen boligorganisation, der ejer og administrerer mere end 6.000 boliger fordelt over hele Helsingør.

Boligafdelingerne er meget forskellige i størrelse - fra fem boliglejemål til over 1.700 lejemål. Boligerne varierer fra fritliggende enkelthuse og rækkehuse til etagebyggeri af forskellig højde.

Boliggården er det største almene boligselskab i Helsingør Kommune og har en historie, der går tilbage til 1938.

I almene boliger er lejerne via lovgivningen om beboerdemokrati sikret medindflydelse på boligafdelingernes drift.

Huslejen i boligerne omfatter alene de udgifter, der vedrører den enkelte boligafdeling, idet ingen skal tjene på boligerne.

Kulturhuset Bølgen

Bølgen er et multifunktionelt kulturhus, hvor borgernes behov er udgangspunkt for alle initiativer.

På den måde kan vi opnå lokal forankring, som er en forudsætning for at kunne bidrage til nærdemokratiet og borgerinddragelse.

Bølgen tilbyder bibliotek, musikstudie, multimediestudie, cafe og arrangementer. Kulturhuset deler lokaler med fritidsklubben Bølgen.

Flynderupgård

Flynderupgård Museet (På landet - tæt på byen)

Gamle danske husdyrracer, spisestue, levende værksteder, marker, køkkenhaver, gamle stalde og lader, folde, levende hegn, skovbryn, sø, åløb, lystgård, prydhave, købmandsbutik, udstillinger, skolestue.

Backe & Kompagni

Velkommen hos Backe & Kompagni. Backe & Kompagni har 32 års erfaring indenfor salg og tryk-bearbejdning af arbejdstøj og profilbeklædning.

Det betyder, at BAKKO.DK i dag kan tilbyde højeste kvalitet og service indenfor disse områder. Vi har en bred viden om udviklingen indenfor branchen/markedet, og kan derfor ofte rådgive i forhold til behov, ønsker og muligheder.

Vi har igennem årene ansat folk ud fra et stort socialt ansvar, hvilket betyder vores personale har fået en stor familiær tilknytning til vores virksomhed. Resultatet af denne indsats er, at vi løfter i flok og er klar til at give vores kunder den absolutte bedste service.

Vi har butik og lager på Fabriksvej 8 i Helsingør, hvor vi altid er klar til at tage imod i vores hyggelige omgivelser.

RetNemt

RetNemt er en virksomhed, som leverer måltidskasser lige til døren. Vi har mere end 600 velsmagende retter.

Alle retter er nemme at tilberede og kan stå klar på aftenbordet inden for en halv time.

Alle råvarer er af høj kvalitet, og alt er vejet og målt og klar til tilberedning. Vi gør det nemt og smagfuldt at lave hverdagsmad.

Sejlservice

Sejlservice er en lille virksomhed, som håndterer opgaver inden for reparation, modificering og optimering af sejl til tur- og kapsejladsbåde.

Fra samme adresse drives virksomheden Indoor Golf Components, som producerer udstyr til indendørs golf.

Virksomheden har ad flere omgange arbejdet sammen med Helsingør Jobcenter for at hjælpe jobsøgende i arbejde.

Virksomheden vil gerne gøre en forskel for ledige, som har brug for en håndsrækning. Gennemsigtighed, samarbejde og ordentlighed er vigtige værdier i virksomheden.

Euromaster Helsingør

Euromaster Helsingør er en del af Euromaster Danmark A/S, som med 32 centre fordelt i hele landet er en af Danmarks førende dæk- og autoservicevirksomheder.

Hos Euromaster servicerer vi både private bilejere, mindre lokale virksomheder og selskaber med store vognparker. Vi har gennem årene opbygget en stor viden og ekspertise inden for dæk og autoservice til alle typer køretøjer, og det er vigtigt for os, at vores kunder ved, at de er i gode hænder hos os.

Vi arbejder målrettet på konstant at uddanne vores største ressource, nemlig vores medarbejdere.

Plejehjemmet Montebello

På Plejehjemmet Montebello gør vi os umage med at levere høj faglighed i forhold til kerneopgaven ved at fastholde læringsmiljøer, hvor bl.a. vores forskelligheder kommer i spil.

Det gør vi bl.a. ved at være praktiksted for ssh-elever, ssa-elever, sygeplejestuderende, EGU og virksomhedspraktikforløb.

Plejehjemmet Grønnehave

Plejehjemmet Grønnehave er Helsingør Kommunes største plejehjem - centralt placeret tæt på bymidten og samtidig lige ved skov og strand.

Vi har fokus på livskvalitet ved at skabe trygge, hjemlige og hyggelige rammer for alle, og vi vil samtidig bidrage til udviklingen af ældreplejen.

IGEN Genbrug Helsingør

Kræftens Bekæmpelses overordnede mål er at arbejde for at færre får kræft, flere overlever kræft samt et bedre liv efter kræft.

Vi arbejder indenfor tre hovedområder: Forskning, forebyggelse og patientstøtte. Vi har konstant brug for støttemidler til at hjælpe forskningen bedre på vej.

Vores IGEN genbrugsbutikker over hele landet bidrager til recirkulering ud fra et miljøbevidst synspunkt og sikrer, at alt salg af genbrug går til forskning, forebyggelse og patientstøtte. Derudover er de ansatte i IGEN alle ansat på frivillig basis.

Udover frivillighed, løfter vi alle i flok og tager et socialt ansvar og hjælper syge mennesker godt på vej.

Ikke mindst hjælper IGEN genbrugsbutikker borgere der har brug for støtte, igennem forløb og bidrager med opkvalificering og nye kompetencer, som betyder at disse mennesker kommer tættere på arbejdsmarkedet og bliver klar til job. 

Distribution & Service

I Distribution & Service er vi er omkring 40 ansatte, og vi arbejder med levering af diverse produkter om natten.

Pt. leverer vi mere end 25 produkter hver nat, det er alt fra breve til aviser, pakker, magasiner m.m. 

Vores arbejde foregår mellem kl 2.00 og 6.30 i hverdagene og mellem 1.00 og 7.30 i weekenderne. 

Vi lægger vægt på et godt samarbejde, kvalitet samt en god service overfor alle vores kunder.

Servicefirmaet Renell

Servicefirmaet Renell A/S er et lokalfunderet firma, der siden 1987 har stået for at levere mange forskellige former for services i høj kvalitet.

Vi er stolt leverandør til en række kommuner rundt om på Sjælland bl.a. i høj grad Helsingør Kommune.

Derudover er vi leverandør til en lang række private virksomheder på hele Sjælland, samt en voksende gruppe borgere, der ønsker hjælp til rengøring, vinduespolering, havearbejder mv.

Forenede Service

Forenede Service er en mangfoldig virksomhed, der beskæftiger ca. 2.500 medarbejdere fra knapt 100 forskellige nationaliteter.

Vores medarbejdere servicerer flere hundrede tusinde personer, når de dagligt leverer services inden for rengøring, kantine og ejendomsdrift til offentlige og private virksomheder i Danmark.

Forenede Service A/S er en del af Forenede Koncernen som er en familieejet servicekoncern med en omsætning på mere end DKK 2.7 mia. 

Forenede Koncernen leverer omsorgsydelser og Facility Service gennem virksomhederne Forenede Care og Forenede Service i Danmark og Sverige.

Insight Cosmetics Group

Insight Cosmetics Group leverer uddannelse og produkter af høj kvalitet til skønhedsbranchen.

Virksomheden servicerer mere end 11.000 professionelle saloner og detailhandlere i branchen fordelt på 10 forskellige nordeuropæiske lande.

Hos Insight Cosmetics Group har vi et enestående team af medarbejdere, som sammen med os har den mission, at vi til enhver tid leverer service og produkter af den absolut højeste kvalitet.

Jobcenter Helsingør og Ydelsescenter

Birkedalsvej 27
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
For borgere: Send Digital Post til Center for Job, Borgerservice og Teknologi 
For virksomheder: Send Digital Post til Center for Job, Borgerservice og Teknologi 

Ungeenheden
Gl. Banegårdsvej 37
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 10 40