Fritidsaktiviteter for seniorer under Corona

I forbindelse med genåbningen af Danmark har regeringen og folketingets partier afsat penge til fritidsaktiviteter for seniorer.

Fritidsaktiviteterne har fokus på at mindske smitterisikoen for Covid-19. Helsingør Kommune samarbejder med lokale foreninger om at tilbyde fritidsaktiviteter med særligt fokus på fx afstand, hygiejne, små hold eller udendørsaktivitet.

Målet er, at aktiviteterne skal være trygge at gå til – selv under Corona. Fra foråret og otte uger frem kan du derfor gratis deltage i fritidsaktiviteter, hvis du er førtidspensionist eller over 60 år samt bor i i Helsingør Kommune.

Du kan bruge flextrafik til og fra aktiviteterne mod vanlig egenbetaling. Flextrafik overholder Sundhedsstyrelsens retningslinjer for transport af sårbare borgergrupper. Hvis du er kunde, kan du bestille din tur på telefon 70 26 27 27, eller du kan oprette dig som kunde hos Movia.

Luk alle
Åben alle

Udendørs gymnastik for seniorer med puls og styrketræning. Her vægtes smil og samvær højt.

Hvor:

Ved hovedindgangen til Helsingør Hallen.

Hvornår:

Start mandag d. 19 april kl. 10.00-11.00.

Kontakt:

Træner Ida Marie Dahn: 50 54 64 27 mail: ida@teamgymhelsingor.dk

Gå-fodbold er en skånsom og langsommere version af det traditionelle fodboldspil. Alle kan være med uanset fysik. Man må ikke løbe, der er ikke kropskontakt samt ingen hårde eller liggende tacklinger. Det er en sjov aktivitet, hvor alle får rørt sig og får en sjov formiddag. Udover gå-fodbold vil der også være fokus på motorik og bevægelse.

Hvor:

Helsingør Hallerne, Gl. Hellebækvej 63-65, 3000 Helsingør.

Hvornår:

Der er træning hver mandag kl. 13.30-14.30.

Praktisk: Mød op i tøj, som du kan gå/løbe i samt sko, der må benyttes indendørs. Medbring vand og evt. frugt.

Kontakt:

For spørgsmål kontakt sportsleder Frank Jensen på 21 42 47 60.

Tilmelding:

frank.s.jensen@sif-fodbold.dk (husk at skrive navn).

Center for Sundhed og Omsorg

Stengade 59